Tarot kontakt

tarot kontakt

Tarot karte su duhovni alat koji nam može pomoći da dođemo do mnogih odgovora u našim životima. Tarot kontakt je važna spona na putu tih saznanja. Možemo ga ostvariti na više načina. Jedan od tih načina je svakako kontakt sa određenim tumačem koji radi sa vibracijama tarot karti.

Tarot kontakt nam pomaže da dođemo do raznih saznanja

Tarot kontakt nam pomaže da dođemo do saznanja o energijama, energetskom fluidima vezanim za određene dane, ali i događaje. Također nam ukazuje kako da pravilno sagledamo svoju poziciju i nađemo najbolja rješenja.

Tarot kontakt nam pomaže da nađemo pravi put u složenim situacijama, a svoje emocije držimo pod određenom kontrolom  i da ne reagiramo burno. Tarot kontakt nam otvara velika vrata budućnosti i pruža nam ujedno priliku da saznamo detalje vezane za našu sadašnjost i budućnost. Ukoliko želimo rasvijetliti događaje iz prošlosti tarot kontakt nam tu može biti od neograničene pomoći. Uz tarot kontakt ćemo saznati što se to događalo iza zavjese –da saznamo detalje i sklopimo sliku o svemu što se događalo u određenom vremenskom razdoblju.

Da li je određeni dan povoljan za emotivni susret? Da li je određeni dan povoljan za početak novog posla? Da li postoji mogućnost da odemo u inozemstvo tijekom narednog mjeseca ? Da li će brak sa bliskom osobom biti uspješan i da li će biti potomstva?  Da li ću dobiti željeno naslijedstvo? Da li ću tijekom žvota uspjeti naći svoju suđenu polovicu u ljubavi? Na ova pitanja, ali i na mnoga druga tarot kontakt će nam dati precizan i detaljan odgovor.

Tarot kontakt nam pomaže da saznamo kakve energetske potencijale imamo u sebi i kako da ih pravilno usmjerimo kako bi rezultati bili vidljivi i pozitivni.

Tarot kontakt će nam pružiti priliku da doznamo specifične detalje​

Pored navedenog Tarot kontakt će nam pružiti priliku da doznamo specifične detalje vezane za našu karmu i inkarnaciju. Kroz tarot kontakt otvara se pitanje duhovno-spiritualnih dubina-saznanje o jednom novom Ja. Tarot kontakt nam može otkriti sve ono što je nama nepoznato, ali i nedostupno u materijano-fizičkom svijetu u kojem živimo.

Često se događa da smo fobični na određene stvari i ljude, a da ni sami ne znamo zašto je to tako. Odgovor nam svakako može dati tarot kontakt koji će čitanjem tarot karti poslati određenu spiritualnu poruku koja će rasvijetliti sve nepoznato. Na taj način ćete otkriti vučete li fobiju iz prošlih života i na koji je se  način možete bezbolno osloboditi.

To je samo jedan od primjera što nam može otkriti tarot kontakt.

Mnogi ljudi imaju problem sa nesigurnošću i lošim snovima –to su također teme gdje tarot kontakt puno može pomoći svojim sadržajnim i konstruktivnim odgovorima.

Tarot kontakt otvara mogućnosti da uđemo u svijet duhovnog iako se na početku možemo osjećati zbunjeno, veoma brzo ćemo doći do velikih saznanja. Nekada su ta saznanja drugačija od onoga što mislimo da ćemo čuti i sasvim različita od našeg pristupa, jer je kosmos neograničen i beskrajan. Upravo ta spona povezivanja tarot kontakta i svemira je ta tanka i najvažnija nit u sagledavanju istine. Naša percepcija razmišljanja, naš pristup određenim situacija je iz našeg unutrašneg Ja  – dok se kroz tarot mogu otkriti mnoge tajne svemira.

Tarot kontakt je beskonačno more informacija vezanih za sve segmente našeg života jer za svemir ne postoje tajne.

Tarot kontakt je putanje koje ima stepenice koje vode ka ka istini i odgovorima na sva naša pitanja. Posjeduje sve obrasce karme i materijalnog svijeta. Ima koncept znanja vezanih za prošlost sadašnjost i budućnost.

Tarot kontakt  – naša mogućnost da iskoristimo znanja i potencijale na jedan sasvim drugačiji način.

Tarot kontakt

 

Tarot kontakt